Seniorenhypotheek

(Bijna) met pensioen en benieuwd naar de mogelijkheden van een hypotheek?
Wellicht heb je je hypotheek netjes af kunnen lossen of heeft je huis een overwaarde. Dan kun je mogelijk een deel van deze waarde verzilveren en inzetten voor jouw oude dag of wellicht toekomstplannen om zodoende nog een beetje extra te genieten.

Overwaarde verzilveren
Gratis eerste gesprek
Vergelijking van meer dan 40 aanbieders
Persoonlijk en deskundig
Bel ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek op 036 52 40 291
Neem contact op

Seniorenhypotheek

Eenmaal met pensioen is het belangrijk om een goede reserve te hebben welke je kunt gebruiken voor je oude dag. Met het afsluiten van je eerdere hypotheek is als het goed is rekening gehouden met je pensioendatum en het verwachte pensioeninkomen. Wellicht heb je je hypotheek netjes af kunnen lossen of heeft je huis een overwaarde. Dan kun je mogelijk een deel van deze waarde verzilveren en inzetten voor jouw oude dag of wellicht toekomstplannen om zodoende nog een beetje extra te genieten. Ons advies: doe dit op tijd!

Voor hetzelfde geld denk je erover na om nog een hypotheek af te gaan nemen. Ben je nog niet met pensioen, maar komt je pensioenleeftijd wel dichterbij? Houdt er dan rekening mee dat de meeste geldverstrekkers met het toekomstige pensioeninkomen rekenen bij hypotheekaanvragen vanaf 10 jaar voor de pensioendatum. In de meeste gevallen betekent dit dat je vanaf je 57e jaar minder kunt lenen. Het is dus slim om tussentijds en voor je pensioen eens een blik op je hypotheek te werpen. Samen een blik op je hypotheek werken? Onze hypotheekadviseurs kijken graag met je mee! Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs op ons kantoor in Almere, dan regelen wij de rest!

Meer informatie over jouw persoonlijke mogelijkheden?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 036 52 40 291 voor een gratis gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.


*----*

Wat vinden klanten van Hypotheek-Match

google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Martijn Kos 8 december 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

A Google User 29 juni 2020
google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Onlangs de hulp ingeschakeld bij de heren van Fin-Match en ik moet zeggen dat dit een ontzettend prettige ervaring is geweest. Top geholpen, ze denken constant met je mee, wat een top bedrijf!

Milan 16 september 2021
google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

HJB 18 september 2021
google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-upcheckmark-circle