Nieuwbouwhypotheek

Hypotheek-Match is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken. Bij een nieuwbouwhypotheek is het belangrijk om financiële ruimte te creëren. Welke kosten gaan er namelijk gepaard met het meer- of minderwerk en bijvoorbeeld zaken als de aanleg van een tuin of plaatsing van een keuken? Kortom; laat je goed adviseren om je nieuwbouwwoning helemaal naar wens te kunnen maken.Onafhankelijk en deskundig advies
Vergelijking van meer dan 40 aanbieders
Gratis eerste gesprek
Persoonlijk contact
Bel ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek op 036 52 40 291
Neem contact op

Nieuwbouwhypotheek

Een nieuwbouwwoning kopen? Dat is even andere koek dan het kopen van een bestaande woning. Waar moet je precies op letten en hoe verloopt dat proces? Dat leggen we graag aan je uit!

Voordelen

Nieuwbouw; de naam zegt het al, een volledig nieuwe woning! Daar komen een hoop voordelen bij kijken. Hoe lekker is het bijvoorbeeld om je nieuwe woning zelf volledig in te delen én dat alles nieuw is? Doordat alles nieuw is ben je verzekerd van lage onderhoudskosten voor in ieder geval de eerste jaren. Verder biedt een nieuwbouwwoning meer zekerheid als gevolg van eventueel aanspraak maken op garanties. En last but not least; je nieuwbouwwoning voldoet aan de laatste milieu- en isolatie eisen én dat zorgt weer voor een veel lagere energierekening!

Kosten

Natuurlijk is een nieuwbouwwoning niet alleen maar rozengeur en maneschijn; een nieuwbouwwoning brengt ook extra kosten met zich mee. Je koopt in principe een casco huis en dat betekent dat je deze nog helemaal moet inrichten. Dit geldt ook voor je tuin; deze bestaat in eerste instantie alleen uit bouwgrond waardoor je de tuin zelf zal moeten aanleggen. Wat daarentegen wel voordelig is, is dat je een nieuwbouwwoning vrij op naam koopt. Dit scheelt behoorlijk in de kosten. Zo betaal je bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten en taxatiekosten.

Hypotheek

Heb je interesse in een bepaalde nieuwbouwwoning of -project? Dan komt de volgende stap om de hoek kijken; het kiezen van de hypotheek die bij je past! De eerste vraag die je dan meteen kunt stellen is: “Kom ik eigenlijk in aanmerking voor een hypotheek?”. Vervolgens is het belangrijk dat wanneer je in aanmerking komt voor een hypotheek je rekening houdt met welke kosten er gemoeid gaan aan het meer- of minderwerk. Dit zorgt er ook meteen voor dat je qua financiering ook de kosten voor zaken zoals bijvoorbeeld de aanleg van een tuin of de plaatsing van een keuken beter kunt dragen. Kortom; creëer financiële ruimte om je nieuwbouwwoning helemaal naar wens te maken.

Meer informatie over een nieuwbouwhypotheek?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 036 52 40 291 voor een gratis gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.


*----*

Wat vinden klanten van Hypotheek-Match

google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

A Google User 29 juni 2020
google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Martijn Kos 8 december 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Perfecte samenwerking met Istvan en Richard op een ogenschijnlijk eenvoudig dossier, dat uiteindelijk niet zo eenvoudig bleek te zijn. Wel het gewenste eindresultaat gehaald. Aanrader !

Martijn Dinant 20 oktober 2023
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

HJB 18 september 2021
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

Wim is een topper en heeft me goed geholpen met het aanpassen van mijn hypotheek.

Rob Becker 22 oktober 2023
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Het team van Hypotheek-Match heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voorafgaand van een intakegesprek werden diverse documenten opgevraagd waarna in het gesprek zelf alle stappen werden doorlopen. Er werd duidelijk met ons gecommuniceerd en het proces is heel snel en soepel verlopen. Aan het einde, het moment dat we mochten tekenen bij de notaris werd er bij ons een bos bloemen bezorgd door het team van Hypotheek-Match. Super attent! Al met al top service en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank jullie wel team van Hypotheek-Match voor de goede zorgen!

Charydah Abbad 17 december 2023
google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
google

Onlangs de hulp ingeschakeld bij de heren van Fin-Match en ik moet zeggen dat dit een ontzettend prettige ervaring is geweest. Top geholpen, ze denken constant met je mee, wat een top bedrijf!

Milan 16 september 2021
envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-upcheckmark-circle
Hypotheek-Match

Hypotheek-Match

Reageert zo snel mogelijk

I will be back soon

Hypotheek-Match
Hallo! 👋
Waarmee kunnen wij je helpen?
Whatsapp