Woninghypotheek

Een nieuwe woning gekocht of op zoek naar een woning?
In dit proces komt er veel op je af; bezichtigingen doen, bieden op een huis, een hypotheek regelen en nog veel meer belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden.
Om dit proces makkelijker voor je te maken, helpen onze adviseurs je graag.

Persoonlijk en deskundig
Vergelijking van meer dan 40 aanbieders
Gratis eerste gesprek
De beste woninghypotheek bij jouw situatie
Bel ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek op 036 52 40 291
Neem contact op

Op zoek naar een woning?

Op zoek naar een nieuwe woning? Spannend én leuk! in dit proces komt er veel op je af; bezichtigingen doen, bieden op een huis, een hypotheek regelen en nog veel meer belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden.

Om dit proces makkelijker voor je te maken, helpen onze adviseurs je graag! Ons stappenplan maakt het proces naar het kopen van een nieuwe woning een stuk makkelijker en overzichtelijker.

STAPPENPLAN

1. Wat zijn je financiële mogelijkheden?

Koop je alleen of met je partner? Heb je spaargelden of ander inbreng? Of kan je gebruik maken van een starterslening? Via onze hypotheek pagina kan je gemakkelijk een snelle indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Wil je vervolgens echt weten wat je kunt lenen? Neem dan contact met onze hypotheekadviseurs op! Dan maken we een afspraak.

2. Vind je droomhuis

Je weet wat je bandbreedte is en dus kan je nu gericht op zoek naar je droomhuis! Zit er iets tussen? Dan volgt er een bezichtiging; zorg ervoor dat je goed informeert over het huis voorafgaand aan je bezichtiging. Mocht je echt interesse hebben? Schakel dan bijvoorbeeld een aankoopmakelaar in voor een stukje extra begeleiding bij de aankoop en onderhandelingen.

3. Het uitbrengen van een bod!

Zit je droomhuis ertussen? Dan start het onderhandelen! Denk goed na over wat je maximaal wilt betalen voor je woning én hoeveel eventuele verbouwingen zullen kosten. Het is belangrijk dat je hier geld voor reserveert. Ook het meenemen van ontbindende voorwaarden – zonder dat je meteen vast zit – zijn belangrijk om mee te nemen in je bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorbehoud van financiering (als je nog niet zeker weet of je de financiering rond krijgt) of aan bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je goed nagedacht over al deze aspecten? Dan kun je je eerste bod gaan uitbrengen!

4. Hypotheek regelen

Ben je het eens geworden met de verkopende partij  én is je bod geaccepteerd? Dan volgt de volgende stap; het tekenen van een voorlopig koopcontract en het regelen van de hypotheek. Meer weten over hypotheken en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over op onze website. Daar vind je onder andere meer informatie over rentestanden en andere handige tools die je inzicht zullen geven.

5. Naar de notaris!

En dan de laatste stap; naar de notaris. Onze hypotheekadviseur maakt voor jou de stukken rond en zorgt dat de hypotheek wordt afgesloten. Het formele gedeelte – ook wel; de sleuteloverdracht – vindt plaats bij de notaris. De notaris leest samen met jou de stukken door en controleert of je alles hebt geregeld dat je moet regelen. Dan komt het moment suprême…  het ondertekenen van de hypotheekakte. Gefeliciteerd! De woning is nu officieel van jou.

Meer informatie over woninghypotheken?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 036 52 40 291 voor een gratis gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.


*----*

Wat vinden klanten van Hypotheek-Match

google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Het team van Hypotheek-Match heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voorafgaand van een intakegesprek werden diverse documenten opgevraagd waarna in het gesprek zelf alle stappen werden doorlopen. Er werd duidelijk met ons gecommuniceerd en het proces is heel snel en soepel verlopen. Aan het einde, het moment dat we mochten tekenen bij de notaris werd er bij ons een bos bloemen bezorgd door het team van Hypotheek-Match. Super attent! Al met al top service en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank jullie wel team van Hypotheek-Match voor de goede zorgen!

Charydah Abbad 17 december 2023
google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Onlangs de hulp ingeschakeld bij de heren van Fin-Match en ik moet zeggen dat dit een ontzettend prettige ervaring is geweest. Top geholpen, ze denken constant met je mee, wat een top bedrijf!

Milan 16 september 2021
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Wim is een topper en heeft me goed geholpen met het aanpassen van mijn hypotheek.

Rob Becker 22 oktober 2023
google

Perfecte samenwerking met Istvan en Richard op een ogenschijnlijk eenvoudig dossier, dat uiteindelijk niet zo eenvoudig bleek te zijn. Wel het gewenste eindresultaat gehaald. Aanrader !

Martijn Dinant 20 oktober 2023
google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

HJB 18 september 2021
google

Betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Martijn Kos 8 december 2022
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

A Google User 29 juni 2020
google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-upcheckmark-circle
Hypotheek-Match

Hypotheek-Match

Reageert zo snel mogelijk

I will be back soon

Hypotheek-Match
Hallo! 👋
Waarmee kunnen wij je helpen?
Whatsapp